Menu
Your Cart

HP8230/00

HP8230/00
HP8230/00
HP8230/00
HP8230/00
HP8230/00
HP8230/00
HP8230/00
€ 23,99
Excl. BTW: € 19,83

Bescherm je haar en profiteer toch van een snel droogresultaat. Kies uit verschillende snelheids- en temperatuurinstellingen voor de gewenste droogsessie of kies ThermoProtect voor snel drogen bij een constante verzorgende temperatuur.

ThermoProtect-temperatuurinstelling

De ThermoProtect-temperatuur biedt de optimale droogtemperatuur en extra bescherming tegen oververhitting van het haar. Met dezelfde krachtige luchtstroom krijg je de beste verzorgende resultaten.

Professioneel, 2100 W, voor een perfect salonresultaat

Deze professionele haardroger van 2100 W produceert een krachtige luchtstroom. Deze combinatie van kracht en snelheid maakt het drogen en stylen van je haar sneller en eenvoudiger.

Zes flexibele snelheids - en temperatuurstanden voor volledige controle

De vereiste snelheid en temperatuur kunnen eenvoudig worden aangepast om de perfecte stijl te krijgen. Zes verschillende standen geven je volledige controle om nauwkeurig te stylen zoals jij het graag wilt.

Coolshot voor je eigen style

Een druk op de CoolShot-knop zorgt voor een intense stroom koude lucht, een onmisbare professionele functie voor kappers. Het wordt na het stylen gebruikt om het model te fixeren.

Perfecte stylingresultaten met een platte stylingblaasmond

Perfecte stylingresultaten en een glanzend en verzorgd uiterlijk met een platte stylingblaasmond voor nauwkeurige styling.

 

Accessoires
Diffuser Nee
Opbergetui Nee
Ophangoog Ja
Opzetstuk Ja
Smalle blaasmond Ja
Functies
Ionenfunctie Nee
Fysieke kenmerken
Inklapbare handgreep Nee
Professionele AC-motor Nee
Gebruiksgemak
Snoerlengte 1,8
Stroom
Universeel voltage Nee
Vermogen 2100