Menu
Your Cart

Diensten


PARKING

 

Ruime parking aan de winkel

 

Geen parkeerproblemen bij een bezoek aan onze winkel. U parkeert gratis op onze privéparking terwijl u uw aankopen doet.

LEVERING

 

Levering aan huis

 

Wij leveren met plezier grote huishoudtoestellen en LCD/LED/PLASMA Tv's (aangekocht in onze winkel) aan huis.

ECOCHEQUES

 

Ecocheques zijn cheques bestemd voor de aankoop van ecologische producten en diensten. Deze cheques worden uitgegeven door Sodexo ("EcoPass") en Edenred ("Ticket EcoCheque"). Beide cheques worden aanvaard door uw vakman op een selectie van toestellen.

CADEAUBON

 

Het is niet altijd eenvoudig om voor iedereen een geschikt geschenk te vinden. Verras daarom uw vrienden of familie met onze cadeaucheque en u maakt gegarandeerd de juiste keuze.

BOSE

 

Bose geluidssystemen

 

Wij verdelen ook het professionele gamma van Bose audiosystemen. Dit gamma is interessant voor horeca, winkels, kantoren, of gewoon voor bij u thuis.

B2B Oplossingen

Schermoplossingen

Bent u op zoek naar presentatieschermen of een digitale prijslijst voor in uw zaak?

Soundoplossingen

Ook voor een geschikte geluidsinstallatie kan u bij Belectron terecht. Een multi-zone oplossing voor uw horeca zaak nodig of wil je binnenkort uw vergaderzaal inrichten met passende professionele geluids- en presentatieoplossing? Neem gerust contact met ons op!

UPS Access Point

Als UPS Access Point kan u uw pakjes bij ons laten leveren. U haalt dan uw pakje af op het moment dat het u past. Ook kan u uw zendingen via UPS gewoon bij ons afleveren. Voor dit alles komt u gewoon tijdens de normale openingsuren bij ons langs, en wij helpen u graag verder.